Jeg har været i branchen siden 2001 og har oparbejdet et indgående kendskab til erhvervsejendomsmarkedet og erhvervslejeloven.

 

Utallige gange har jeg mødt frusterede virksomheder, der havde brugt et utal af timer på at lede efter lejemål for så ofte at erfare, at de interessante lejemål blev lejet ud til andre, pga. manglende fokus på søgningen.

 

Og som oftest møder jeg virksomheder, der affinder sig med udlejeres forskellige typer af "standardlejekontrakter", men glem det, for der eksisterer kun den enkelte udlejers standardkontrakt - og den er sjældent særlig lejer-venlig.

 

Og det er netop rollen som lejers fortrolige & uvildige rådgiver, som var mit fokuspunkt, da jeg i 2011 stiftede Track House.

 

Som uvildig rådgiver, har jeg hverken ejendomme i kommssion, som jeg skal prakke dig på, nogen bindinger til nogen form for finansielle udbydere, ejendomsselskaber eller nogen som helst andre aktører i ejendomsbranchen.

 

Derimod yder jeg professionel lejerrådgivning og varetager KUN lejers interesser. 

 

Så står I i flytteplaner/-overvejelser og overvejer at entrere med lejerrådgiver, så lad os få en helt uforpligtende dialog om jeres situation og ønsker.

 

Hav en dejlig dag

Flemming Back

Om Track House

Du kan kontakte mig på:

4052 4445

eller sende en mail til mig på:

 

flemming@trackhouse.dk