Virksomheden

Track House er et erhvervsmæglerfirma, med speciale i Property Search & Selection opgaver - nøjagtigt som du kender det fra rekrutteringsbranchen - for virksomheder, der søger alle typer af erhvervslejemål/erhvervsejendomme.

Vi er 100% uvildige - dvs. vi har bl.a. ikke ejendomme i kommssion, bindinger til nogen form for finansielle udbydere, ejendomsselskaber eller nogen som helst andre aktører i ejendomsbranchen - men sikrer derimod vores kunder det bredest mulige udvalg og den bedste lejerrådgivning. 

Jeg møder mange virksomheder, som selv er gået i gang med at finde deres nye lejemål, men de mange lyder helt trætte og opgivende selv efter kort tid, for det ER en meget stor ressourcekrævende og uoverskuelig opgave at gå i gang med, når man nu ikke flytter så tit. Og i sidste ende står man alligevel og mangler kompetencerne til lejekontrakten, og det er især i den del af projektet, at det er vigtigt, at man benytter de rette rådgivere 

Der er mange flere elementer, overvejelser og beslutninger, som fører med det at flytte. Men Track House kan hjælpe jer, så I får en god proces. Så ring på tlf. 4052 4445 eller send en mail på flemming@trackhouse.dk og lad os få en helt uforpligtende dialog om jeres situation og ønsker.

Hav en dejlig dag

Flemming Back